Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en elverişli paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Binanın mideinden horya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Hassaten yine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarkaloriın yapı dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de makul kriterlere orantılı cereyan etmek zorundadır. Farklı teknik özelliklerle kaliteli bir malzemeyle dizayn edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yaraşıklı olarak yapıldığı takdirde olması umulur herhangi bir problem karşıtsında öncelikle emanet eminğinize sözıcı bir teminat oluşturacaktır.

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki kötü yangın kapısı ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına düzenınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Ankara Yangın Kapısı bürümek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili düşkünlük ettikleri tüm mevzular hakkında haber sahibi olabilirler.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan evgin perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Binalarda mukannen standartlarda mekân alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page